Vse se je začelo nekaj let pred odprtjem podjetja. Ideja je produkt lastnega interesa in želje po naravnih izdelkih za osebno nego. Najprej so nastala mila. Kasneje se je ideji naravnega pridružila tudi ideja nekaj res lepega. Od tu mila kot so tortice, mafini in podobne oblike.

Držimo se načela: Dobre sestavine, dobri produkti. Inspiracija prihaja iz različnih virov, najkrajše bi lahko rekli iz življenja samega.

Nato je nastalo podjetje v prvi obliki že leta 2015 in se kasneje prerodilo leta 2019. Z leti so se množile ideje in tako so naravnim milom sledile najprej dišavne sveče.

Podjetje sestavljamo ustvarjalni ljudje in to je razvidno tudi iz naših produktov.

Veseli nas, da naše stranke cenijo naš trud in se zavedajo pomembnosti uporabe sestavin, ki prihajajo direktno iz narave. Skozi leta smo si pridobili krog ljudi, ki nas podpirajo in cenijo naše izdelke in to nam daje navdih in željo po raziskovanju naprej.

Naravnim milom in dišavnim svečam so se nato pridružili še dišavni voski.

Kar precej poizkusov je bilo potrebnih, da vam sedaj lahko predstavljamo izdelke, kot jih vidite v naši spletni trgovinici. S ponosom in veseljem ob prehojeni poti in pridobljenem znanju, vam predstavljamo izdelke, ki so ne le naravni in okolju ter vam prijazni, poleg vseh teh prednosti so tudi edinstvenega in unikatnega izgleda.

Vaša naročila nas ženejo po raziskovanju in ponavljajočemu se podiranju mejnikov znanja in unikatne izdelave. Hvala vam za zaupanje in izzive.

Ker smo strastni ljubitelji vrhunskih izdelkov, zato smo v našo paleto izdelkov sprejeli raznoliko družbo kopalnih in tuš bombic, dišečih palčk, kadil, izparilnikov, kristalov ter pečatnih voskov, ki bodo vaše čute popeljali v svet vonjav in kakovosti.

Veselimo se še mnogih novih dodatkov, ki jih bomo vključili v našo ponudbo v prihodnje. Pridružite se nam pri raziskovanju dišečega sveta.

Spremljajte nas, saj vas čaka še veliko presenečenj!

Kaj vam ponuja naša spletna trgovina?

Dostava po vsem svetu

Za vse dostave izven območja Slovenije nas, pred oddajo naročila, kontaktirajte.

Brezplačna poštnina

Velja za vse nakupe nad 49 EUR. Prav tako vam vsakega zadnjega v mesecu nudimo brezplačno poštnino, ne glede na višino vašega nakupa.

Varnost vaših plačil

Za varnost vaših plačil je poskrbljeno …

Obvestila o korakih prodaje

O statusu vaših naročil vas bomo sproti obveščali.

Sprejemamo različne plačilne kartice

V naši spletni trgovini je možno plačilo z večino plačilnih bančnih kartic. V primeru težav se obrnite na nas.

30 dni garantirano vračilo denarja

Velja za vse neuporabljene izdelke in ne velja za izdelke za osebno nego.

Podpora strankam

Za podporo, nasvete in posvete smo na voljo po tel. št. 031 531 796 vsak dan med 15:00-18:00h ali preko KONTAKTnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Redna prodaja

Vse izdelke iz zaloge odpošljemo največ v roku 3 dni. Ne velja za izdelke po naročilu.

Želite novice o izdelkih? Prijavite se na E-novice!

Bodite vedno na tekočem. Naš mail boste prejeli največ 1x mesečno.
S klikom na ‘PRIJAVA NA E-NOVICE’ soglašam da dovoljujem uporabo in obdelavo mojih osebnih podatkov za namene obveščanja po e-pošti v povezavi z novimi vsebinami na spletni strani zajfarnica.si

[]